Ofis, Kırtasiye Ürünlerine Sepette 1.000TL ye 50 TL İNDİRİM!
Menü
Filtre
{{ CAT. NAME }}
Seçilen Filtreler
{{ SELECTED.TEXT }} ×
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE1_NAME }}
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE2_NAME }}
Marka
Model
{{ FILTER.NAME }}
Fiyat
3 4

Elektrikli Süpürge Çeşitleri

Gündelik hayatın en önemli yardımcılarından biri olan elektrikli süpürgelerde son teknoloji tasarımları keşfetmeye hazır olun. Hayatınızı kolaylaştıracak elektrikli süpürge çeşitlerine sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Elektrikli süpürgelerde bazı markalar yüksek kalite farkıyla ön plana çıkar. Son teknoloji özelliklerle donatılmış, en iyi markaların son model elektrikli süpürge seçeneklerini sitemizden inceleyebilir, ihtiyaçlarınıza göre tercihlerde bulunabilirsiniz. Kaliteli markaların gelişmiş özellikli elektrik süpürgelerine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Altus Elektrikli Süpürge: Özellikleri ve Avantajları

Gelişmiş özellikleri ile piyasadaki en iyi elektrikli süpürgelerden olan Altus elektrikli süpürgeler ileri teknoloji donanıma sahiptir. Motor gücünü oldukça önemseyen markada yüksek motor gücünde ürün seçenekleri bulunur. Altus elektrikli süpürge sağlıklı ve temiz ortamlar için yenilikçi teknolojiler sunar. Dikey konumlandırma özelliği ile pratik kullanım sağlar. Hazneleri de yıkanabilir özelliktedir. Altus marka elektrikli süpürgelerde kalite ve yüksek performansı bir arada yaşarsınız.

Xiaomi Vacuum Elektrikli Süpürge: Yenilikçi Teknolojileriyle Ev Temizliği

Sert zemin ve halılarda yüksek emiş gücü gösteren Xiaomi Vacuum elektrikli süpürge, yenilikçi teknolojileri yansıtır. Bu küçük robot süpürgeler siz evinizde yokken bile temizliği yapabilir. Ortamın daha sağlıklı ve temiz olmasını sağlar. 150 dakika çalışma süresi vardır. Kendi kendine size ihtiyaç duymadan tüm evi süpürebilir. Bu son teknoloji robot süpürgeyi kampanyalı fiyatla satın alabilirsiniz.

Torbasız Elektrikli Süpürgeler: Pratik Kullanımı ve Filtre Sistemi 

Torba yerine toplama kovası kullanan torbasız süpürgeler daha pratik ve daha temiz süpürme olanakları yaratır. Torba kullanmadan vakumlanan tozu toplama kovasında biriktirir. Çok daha pratik ve daha temiz bir işlem yapmanıza olanak tanır. Pratik kullanımlı filtre sistemi ile çalışır. Torbasız süpürge seçeneklerine sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Elektrikli süpürge seçerken en önemli detay watt gücüdür. Bunun yanında makinenin sessiz olması da önemlidir. Pratik kullanım sunan makineler daha işlevseldir. Son teknoloji özelliklere sahip makineler büyük kolaylık sağlar. Torbalı ve torbasız olması da bir diğer dikkat edilecek özelliktir. Marka bilinirliği de yüksek olmalıdır. Alanında uzman markaların ürünleri çok daha kaliteli olur. Elektronik eşya satın alırken alacağınız yerde çok önemlidir. Bunun farkında olarak hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Alanında lider markaların birçok ürününü inceleyerek sizin için en iyiyi seçme imkanını sitemizden kolaylıkla bulabilirsiniz. Yeni nesil alışveriş sitesi olarak size her zaman geniş ürün seçenekleriyle, uygun fiyat ve kampanyalarla ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Ev Temizliği İçin En İdeal Elektrikli Süpürge Hangisidir?

Yaşam alanlarının hijyeni ve temizliği söz konusuysa dikkatli seçimler yapmak gerekir. Ev temizliği için torbasız yeni model elektrikli süpürge modellerini tercih edebilirsiniz. Son teknoloji özellikleri örneğin dik konumlandırma gibi özellikleri olmasına dikkat etmelisiniz. Daha pratik ve daha temiz süpürme işlemi için makinenin watt gücünün yüksek olması gerekir.

Elektrikli Süpürge Bakımı ve Temizliği: İpuçları ve Öneriler

Elektrikli süpürge temizlerken filtreleri sabunlu su ile yıkayabilirsiniz. Ancak çok iyi kuruduğundan emin olmalısınız. Yıkamak güvenli gelmiyorsa eski bir fırçayla tozları temizleyebilirsiniz. Filtreyi sabunlu su ile yıkamak güvenli bir yoksa (bu makineden makineye değişir) az sabunlu suya batırarak temizliğini yapabilirsiniz. Sabunlu suda ıslatılan hafif nemli bezle makinenin geri kalanı silinebilir.

Sepete Ekle
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.